Sushifestival JOY in Utrecht en Den Haag

Sushifestival JOY in Utrecht en Den Haag

Sushifestival? Hoor je dat nou goed? Ga maar vast oefenen om met stokjes te eten, want Sushifestival JOY is een feit. Begin mei geniet je volop van de lekkerste sushi in Utrecht, waarna het festival vol sushi in juni naar Den Haag reist. Het festival is gratis toegankelijk!

Sushifestival JOY in Utrecht en Den Haag

Festival JOY tovert de stadsparken Lucasbolwerk in Utrecht en het Westbroekpark in Den Haag om tot heus sushi walhalla. De Asian food market heeft niet alleen talloze soorten sushi, maar ook andere – hele lekkere – streetfood surprises. Noodle bowls, tempura, Japanse poffertjes, ijsrolletjes, bao buns, dim sum, sukiyaki, alles is er!

Sushifestival JOY in Utrecht en Den Haag

Er staan zoals op ieder foodfestival allerlei gezellige foodtrucks in het park, waar je bij ieder kraampje iets anders kunt bestellen. Door de gezellige omgeving vol lampionnen en neonlampen waan je je in mei en juni eventjes in Azië. Een Asian biertje en exotische cocktail maken je vakantie in eigen land compleet. Ook zijn er bij Sushifestival JOY Aziatische marktjes, drukke straatjes en geurige stalletjes. Net echt dus! Je kunt er karaoke met vrienden, spelletjes spelen, een sushiworkshop volgen en natuurlijk heel veel sushi eten.

Gratis toegang

De toegang is gratis, maar voor je eerste bestelling betaal je eenmalig 2,50 euro voor je glas. Net als op de meeste foodfestivals. Natuurlijk krijg je bij elke refill een schoon glas, wel zo fris. Hierdoor worden tienduizenden plastic bekers bespaard en blijft het terrein een stuk schoner.

Sushifestival JOY in Utrecht en Den Haag
Utrecht

5 – 7 mei 2017, Lucasbolwerk in Utrecht
Vrijdag 5 mei: van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 6 mei: van 14.00 tot 23.00 uur
Zondag 7 mei: van 14.00 tot 22.00 uur

Den Haag

9 – 11 juni 2017, Westbroekpark in Den Haag
Vrijdag 9 juni: van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 10 juni: van 14.00 tot 23.00 uur
Zondag 11 juni: van 14.00 tot 22.00 uur

Website: www.festival-joy.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle foodfestivals deze zomer? CityStyleGuide gaat net als vorig jaar weer iedere maand een foodfestival agenda maken. Stay tuned! 

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief