SushiSamba Amsterdam prijzen en menu

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu! SushiSamba Amsterdam is sinds 8 september 2017 open, yes! Je kunt deze hotspot kennen van je stedentrip naar Londen, Las Vegas, Miami en New York City en nu is ook Amsterdam aan dit rijtje toegevoegd. Omdat ik zelf nog geen prijzen en menu van SushiSamba Amsterdam kon vinden, leek het me handig om er een artikel over te maken. Zo weet je wat jij en je portemonnee kunnen verwachten.

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu 

Ik word altijd een beetje zenuwachtig als ik niet weet hoe het werkt in restaurants, maar gelukkig legden ze alles goed en duidelijk uit. Ik heb me van tevoren rot gezocht op prijzen en menu SushiSamba Amsterdam, maar er stond helaas nog niet veel op internet. Daarom schreef ik het artikel ‘SushiSamba Amsterdam prijzen en menu’, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent!

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu
Menu SushiSamba Amsterdam

Op het menu van SushiSamba Amsterdam vind je een mix van Japanse, Braziliaanse en Peruaanse gerechten. De kaart bestaat uit drie pagina’s en ons werd verteld dat je per persoon het best één gerechtje per pagina kunt bestellen. Links op de kaart staan aperatiefjes (denk aan Peruaanse Patatas Bravas, Edammame en tempura), daar onder de small plates (zoals wagu gyoza en samba salad), helemaal daar onder staan rauwe gerechten: seviche en tiradito.

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu

De middelste pagina van de menukaart is voor de Japanese Wagyu Ishiyaki, Robata en de Large Plates. Van de Large Plates kun je het beste maximaal één met z’n tweeën bestellen. Sowieso is alles bij SushiSamba om te delen, alles wordt in het midden van de tafel geserveerd. Extra leuk, want zo kun je veel proeven. De rechterpagina (en de laatste) van de menukaart SushiSamba is voor de Samba Rolls. Yes, sushi! Ook is er keuze voor nigiri en sashimi.

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu
Gerechten op de menukaart van SushiSamba Amsterdam

Je krijgt ruim de tijd om de gerechten van de kaart te kiezen en als je niet helemaal zeker weet hoeveel je moet bestellen, dan kun je dat altijd vragen. Wij besloten voor de patatas bravas van de ‘aperetives’ te gaan, bij de ‘large plates’ kozen we de Mushroom Tobanyaki (echt megalekker!), van de ‘robata’ de Pollo a la Brasa en van de categorie ‘raw’ bestelden we de tiradito kanpachi met zwarte truffelolie. Deze gerechtjes kwamen omstebeurt als eerste op tafel, daarna werd de tafel schoongemaakt en kregen we nieuwe bordjes. Want we bestelden natuurlijk ook sushi bij SushiSamba! De samba rolls die wij bestelden: Tokyo Sky Tree (spicy tuna, tempura crunch), Ezo (soy-marinated salmon) en El Topo (salmon, melted mozzarella). Zó lekker allemaal.

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu
Prijzen SushiSamba Amsterdam

De prijzen van SushiSamba Amsterdam liggen een stuk hoger dan je wellicht gewend bent. Maar wat was het lekker! Echt een van de beste restaurants waar ik gegeten heb. De prijzen van de gerechten bij SushiSamba liggen tussen de 8 euro (voor een aperativo) en de 15 euro voor een small plate.

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu

De large plates zijn tussen de 18 euro (voor de musshroom tobanyaki die wij hadden) en de 51 euro voor de Churrasso rio grande (ribeye, chorizo, pinchana). De prijzen van de Sushi Rolls van SushiSamba liggen tussen de 15 en de 20 euro. De desserts zijn tussen de 9 en de 13,50 euro. Wij dronken Japans bier en hele lekkere cocktails, de Kaffirihna is een aanrader. Bij ons was de rekening 184,50 euro, daarvoor hadden we dus op aanraden van SushiSamba 6 tot 7 gerechten om te delen, allebei een dessert, drie Japanse biertjes, twee cocktails en een glas dessertwijn.

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu
Ga jij ook naar SushiSamba?

Dan zou ik het leuk vinden als je ons laat weten hoe het was en wat jij gekozen hebt. Dat kan via Instagram of Facebook. Eet smakelijk!

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu

Waar: Max Euweplein 64, Amsterdam
Wesbite: www.sushisamba.com

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld SushiSamba Amsterdam prijzen en menu: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief