SushiSamba Amsterdam terras aan de Singelgracht

SushiSamba Amsterdam terras tafel vol eten en wijn

Vanaf nu kun je op het SushiSamba Amsterdam terras de twee beste dingen in het leven met elkaar combineren: sushi en zon. Ik was al groot fan van het eten bij SushiSamba – echt het is zó goed – en wil dit heugelijke nieuws dan ook graag met jullie delen: vanaf nu kun je dus ook eten op het terras aan de Singelgracht én is er een driegangenmenu voor €25 per persoon. En dat is heel betaalbaar voor SushiSamba begrippen.

Het eten is namelijk niet goedkoop in dit heerlijke restaurant, maar voor een speciale avond of middag is dat het zeker waard. Benieuwd wat ik de vorige keer uitgaf? Dit zijn de prijzen en menu bij SuhsiSamba. Snel over naar de orde van de dag: het terras van SushiSamba Amsterdam is geopend! Ik herhaal: het terras is geopend!

SushiSamba Amsterdam terras aan Singelgracht

SushiSamba Amsterdam terras

Bij goed weer is het terras dagelijks vanaf 11.30 uur geopend, waar je fijn zicht hebt op de bootjes die voorbij varen. Je zit aan de Singelgracht, heerlijk onder een parasol óf in de zomerzon. Wat jij wilt. Blijven hangen om te dineren onder de sterrenhemel? Ook dat kan. Vergeet ook vooral niet even een kijkje binnen in het restaurant te nemen en misschien zelfs een foto te maken op de inmiddels beroemde kleurrijke trap.

Sushi en hapjes bij SushiSamba Amsterdam terras

Driegangenmenu voor €25

Er is nóg iets leuks, want je kunt nu voor €25 een heerlijk (zomer) driegangenmenu nuttigen. Daarvoor kun je een appetizer, salade met robata-grilled protein, een sushi rol en green tea mochi voor dessert bestellen. Tip: neem zeker de ezo roll met gemarineerde zalm, asperges, ui, tempura crunch en wasabi mayo. Natuurlijk kun je ook a la carte gerechten bestellen. Het hele menu bekijk je op Sushisamba.com

Waar: Max Euweplein 64, Amsterdam
Website: www.sushisamba.com

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld SushiSamba Amsterdam terras: Joe Meijer – SushiSamba

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief