Met korting naar Sziget Festival 2018, Boedapest

Sziget Festival 2018 podium
photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Hoe leuk is het om je stedentrip naar Boedapest te verrijken met een bezoek aan Sziget Festival 2018! Wanneer je favoriete artiest op het podium staat, dan zorg jij dat je op Obudai-eiland bent en misschien vind je tussen alle optredens door nog tijd om tussendoor de stad te verkennen. Op Sziget Festival 2018 vier je van 8 tot 15 augustus een week lang feest!

Line-up Sziget Festival 2018

Ook dit jaar staan er weer heel wat grote namen op Sziget Festival 2018, ook wel The Island of Love genoemd. Gaat jouw muziekhart ook al sneller kloppen als we Artic Monkeys, Bonobo, Yellow Claw, Dua Lipa, Lana del Rey, Oscar and the Wolf, Shawn Mendes, Kendrick Lamar, Flux Pavilion, Gorillaz, Mumford & Sons en Kygo zeggen? Dan ben je bij Sziget aan het juiste adres!

Ook Little Dragon, Clean Bandit, Zara Larsson, Fink, Bastille en Liam Gallagher ontbreken niet in de line-up van dit beroemde festival. Op de website kun je het volledige programma bekijken, want alle namen zijn inmiddels bekend!

Sziget festival 2018 overdag
photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Korting Sziget Festival 2018

Denk je: hier moét ik bij zijn? Zorg dan dat je binnen 5 dagen een ticket voor Sziget Festival 2018 aanschaft, want dan krijg je een leuke korting. Je kunt verschillende tickets kopen, dus check vooral even wanneer jouw favo artiest komt. Er zijn dagkaarten, een 5-day pass en verschillende 3-day passes afgestemd per data.

Overnachten

Via de officiële website van het festival kun je ook je overnachting regelen. Ga jij voor een campingplaats? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos: van tent tot blokhut en van de alternative camping (met Italiaans eten en Engels sprekende medewerkers) tot een tent die al voor je klaar staat. Natuurlijk kun je ook zelf je hotel of airbnb regelen. It’s up to you!

Sziget Festival 2018 by night
Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu – Rockstar Photographers

Activiteiten Sziget Festival 2018

Naast alle toffe muzikale optredens, zijn er ook talloze andere activiteiten op het festivalterrein. Yoga-lessen, keramiek-workshops, bordspellen, dansworkshops, ted talks, theater; er is genoeg te doen!

Waar: Obudai-eiland, Boedapest
Wanneer: 8-15 augustus 2018
Website: www.szigetfestival.com

PS: Nog een héél tof festival in het buitenland is Lollapalooza Berlin

Beeld: Sziget Festival (foto by night door László Mudra, www.mudralaszlo.hu & foto overdag en foto podium door Sandor Csudai, www.facebook.com/csudaisandor)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply