‘t Zusje tapas opent in Utrecht

't Zusje tapas

‘t Zusje tapas heeft haar deuren in Utrecht geopend, aan de Oudegracht welteverstaan. Op deze toffe locatie in het centrum kun je elke dag van de week tussen 17.30 en 22.30 uur de lekkerste tapasgerechten eten. En het wordt nog leuker, want speciaal voor de opening in Utrecht is er een hele leuke openingsactie.

‘t Zusje tapas opent in Utrecht

Brasserie ‘t Zusje kun je kennen van een van de andere vestigingen in onder andere Breda, Eindhoven, Nijmegen, Scheveningen, Zaltbommel en Apeldoorn. Maar gelukkig is er nu ook een Zusje in Utrecht, een iets centralere plaats in het land. Bij ‘t Zusje betaal je 27,80 euro per persoon voor de tapas, het drinken zit daar – uiteraard – niet bij inbegrepen. Maar wat is het lekker! Er zijn zo’n zestig gerechtjes waar je uit kunt kiezen. Op het formulier dat je aan tafel krijgt, kruis je telkens per ronde aan wat voor tapas je wilt. Alles mag door elkaar heen. Of je nu zin hebt om met een van de desserts te beginnen of met de gevulde portobello of met allebei tegelijk. It’s up to you. Er is overigens ook een uitgebreide kaart met vegetarische tapas.

't Zusje tapas

Je mag zelfs – mocht je dat willen – alleen maar toetjes (denk aan: bastogneparfait, oreo-karamel cheesecake en warme brownies) bestellen. Is niet aan te raden hoor, daar raak je zo vol van dat je alle andere tapas niet meer kunt proeven. En natuurlijk wil je zeker de ossenhaaspuntjes, het Black Angus kroketje met truffelmayo en de in spek gebakken geitenkaas kunnen afvinken. Net als de salade met peer, brie, noten en spekjes en het garnalencocktailtje. Op de kaart staan de tapasgerechtjes verdeelt onder voor-, hoofd-, en nagerecht, maar – nogmaals – de volgorde bepaal je helemaal zelf. Wij zijn al meerdere keren bij ‘t Zusje in het Kurhaus geweest en zijn groot fan. Alles is zó lekker!

Openingsactie ‘t Zusje tapas

't Zusje tapas

Om te vieren dat ‘t Zusje tapas in Utrecht opengaat, hebben ze een hele leuke openingsactie! In de openingsmaand kies je bij binnenkomst een envelop. Na het dineren open je de envelop en kras je jouw lot open. Met een beetje geluk wordt de rekening dan verscheurd en heb je helemaal gratis gegeten en gedronken bij ‘t Zusje. En die kans is zeker aanwezig, want op elke 10e reservering hebben ze een winnaar. Deze openingsactie geldt in de openingsmaand dus alleen voor de nieuwe vestiging in Utrecht. Meedoen kan – of course – zo vaak als je wilt.

P.S. Believe me, 1 op de 10 winnaars klopt écht. Wij waren zelf tijdens de openingsmaand van ‘t Zusje Kurhaus (na een dagje shoppen in Den Haag) en we hoorden regelmatig gejuich aan andere tafels.

Waar: Oudegracht 2, Utrecht
Open: Elke dag van 17.30 – 22.30 uur
Website: www.zusje-tapas.nl

Ben je een weekendje in Utrecht? Dan wil je vast ook naar deze toffe suikervrije hotspots!

Beeld: ‘t Zusje tapas

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief