Raw food bij Tanya’s Cafe in Londen


Raw food bij Tanya’s Cafe in Londen

De healthy hotspot van deze week is Tanya’s Cafe! Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.


Raw food bij Tanya’s Cafe in Londen

Tanya’s Cafe

Wat begon met een blog (Betterraw.com) over raw food, het regelen van meditatie retraites in the UK en Ecuador, het geven van raw food workshops in Londen en het schrijven van e-books vol recepten resulteerde in een eigen café! 

Tanya’s Cafe in myhotel Chelsea serveert naast snacks en sapjes ook elke dag een raw organic ontbijt en lunch én op donderdag- en vrijdagavond een raw organic dinner en superfood cocktails.


Raw food bij Tanya’s Cafe in Londen

Alles in deze healthy hotspot is raw, op basis van planten, organic grown en vrij van geraffineerde suiker en gluten. 

Wat er dan wel niet op het menu staat? Naast de sapjes met onder andere spinazie, limoen en boerenkool, zijn er smoothies en bijzondere theesoorten en koffiesmaken. Spirulina Energy Balls, Floral Chia, uienbrood met avocado en peper, salades, soepen en – yes! – ook heel veel cakejes, chocolade en wijn. En alsof Tanya nog niet genoeg gedaan heeft, opende ze onlangs Tanya’s coffee shop and cold pressed juice bar ook in Parson’s Green.


Waar: myhotel Chelsea, 35 Ixworth Pl, Londen
Website: www.tanyascafe.com

Beeld: Tany’s Cafe

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief