Terpentijn: voor brunch, diner en drankjes

Terpentijn: voor brunch, diner en drankjes

De leuke hotspot Terpentijn in het centrum van Amsterdam bestaat alweer twee jaar. Dit wordt gevierd met de komst van Elise Braas, die zicht aansluit bij Terpentijn. Elise is de bedenker van Metropolitain en Tinner, twee superleuke brunchconcepten aan het Rokin.

Terpentijn: voor brunch, diner en drankjes

Bij Terpentijn regeert overdag brunchconcept Tinner in de bar en op het terras. ‘s Avonds is het tijd voor een diner bij Terpentijn. Vanaf deze week (het tweejarige bestaan!) is er gekozen voor een andere insteek voor het menu. Het is toegankelijker en te bestellen op beide etages én het terras. Hoe lekker is dat met dit weer! Ook het interieur is een beetje aangepast zodat het weer wat meer één geheel is.

Terpentijn: voor brunch, diner en drankjes
Brunch bij Tinner

Overdag ontbijt en brunch je in Terpentijn bij Tinner, het brunchconcept van Terpentijn. Snap je ’em nog? In de bar en op het terras bestel je allerlei lekkers van de kaart van Tinner: allemaal lekkere én – ook heel belangrijk – vullende gerechten. Zin in een breakfast burrito, tosti, French Toast en/of nacho’s? Kan allemaal. Met een Mimosa, Coconut Milkshake of Bloody Mary maak je je brunch helemaal af.

Food bij Terpentijn

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het eten! De menukaart is zo ingericht dat je kunt bestellen waar je echt zin in hebt. Zo kies je een main, die je afmaakt met sides en toppings om je ideale gerecht te creëren. Ook kun je – mocht je dat willen – de gerechten delen. Maar wát staat er dan op die fijne kaart? Van alles! Van hamburgers tot gegrilde vis en van ribs tot geroosterde groenten. Ook zijn er verschillende soorten friet om het helemaal af te maken. De hele dag kun je bij Terpentijn terecht voor een lekkere brunch, diner en drankjes!

Terpentijn: voor brunch, diner en drankjesBar

Ja, Terpentijn heeft ook een bar. Een hele leuke zelfs. Naarst drankjes en dansjes, kun je er nu ook eten bestellen voorafgaand aan het feestje. Kun je daarna over op de cocktails terwijl je geniet van de beats van de dj die er op vrijdag- en zaterdagavond voor extra sfeer zorgt.

Waar: Rokin 103, Amsterdam
Website: www.terpen-tijn.nl

Beeld: Terpentijn

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief