The Avocado Show prijzen en menu

The Avocado Show prijzen en menu
Benieuwd naar prijzen en het menu van The Avocado Show? Dan ben je op de juiste plek. Wij waren onlangs bij deze groene hotspot – inclusief roze velvet bank – en snorden de menukaart en prijzen voor je op.

The Avocado Show prijzen en menu

We schreven al eerder over de opening van de The Avocado Show, dat was op 17 maart 2017. Inmiddels zijn er zelfs plannen voor vestigingen over de hele wereld. Wellicht kun je straks ook tijdens je stedentrip buiten Nederland naar The Avocado Show. Hoe leuk! De avocado ziet er niet alleen heel lekker – en ook best schattig – uit, deze fruitsoort (of is het toch groente?) heeft zelfs een eigen emoji. Anyway, The Avodado Show is succesvol, dat zie je aan het populaire Instagramaccount en – offline – aan de rij voor de deur.

The Avocado Show prijzen en menuWij waren er op een zondagmorgen rond half 12 en dachten slim te zijn tussen ontbijt en lunch de drukte voor te zijn. Niets was minder waar, want er vormde zich al een kleine rij. Gelukkig is er gastvrouw Jackson die het wachten een stuk draaglijker maakt. Overigens was er al vrij snel een tafel voor 5 (voor ons dus) vrij en hebben we al met al zo’n 25 minuutjes gewacht. Prima te doen.

The Avocado Show prijzen en menu
Menu The Avocado Show – ontbijt en lunch

Tot nu toe kun je bij The Avocado Show alleen terecht voor ontbijt en lunch: van 9.00 – 17.00 uur en op zondag vanaf 8.30 uur. Op het menu staan – uiteraard – allerlei gerechten met avocado en je kunt er zowel als vegetariër en vegan terecht. Ik vond alles er superlekker uitzien én smaken. Zelf ging ik voor the very berry waffle met fruit, avocado en chocolade, echt een aanrader.

The Avocado Show prijzen en menu

Verder bestelden we The avo garden (twee halve avo’s gevuld met hummus), the bun burger (een burger van avocado met ossenworst), the avo rose (een mooie avocado roos op toast) en een ontbijtgerecht die niet op de kaart staat: eggs benedict met avocado en zalm. Ook op het menu van The Avocado Show: The Poké bowl, nacho’s, yakatori chicken, the CAT sandwich (geen kat, maar Chicken Avocado Truffel) en een salade. Als desserts hebben ze: avocado sorber, de wafel die ik als lunch at en The Blind Date met dadels, avo en anijs.

The Avocado Show prijzen en menu
Prijzen The Avocado Show

Cuánto cuesta? Het duurste gerecht bij The Avocado Show is 15 euro, het goedkoopste 5,50 euro. De burger is bijvoorbeeld 15 euro, de wafel 7 euro en de sandwich met avo rose 9,50 euro. Prima te doen dus! De inspiratie voor je Instagram krijg je er gratis bij. Net als de grappige Jackson.

The Avocado Show prijzen en menu
Need tot know

Wat je moet weten: The Avocado Show is geen plek om uren te keuvelen en aan je thee te nippen. Dat is ook niet zo netjes met zo’n rij buiten natuurlijk. Wat je nog meer moet weten: Jackson werkt niet op woensdag en donderdag. See you soon!

Waar: Daniël Stalpertstraat 61, Amsterdam
Website: www.theavocadoshow.com

The Avocado Show prijzen en menu
Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld The Avocado Show prijzen en menu: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply