The Breakfast Club Amsterdam

The Breakfast Club Amsterdam
Ohh wat zijn de ontbijtjes lekker bij The Breakfast Club in Amsterdam. Na de eerste vestiging aan de Bellamystraat openden ze onlangs de tweede Breakfast Club aan het Haarlemmerplein. En het beste nieuws is dat je er terecht kunt voor All Day Breakfast. Dus niet alleen ‘s ochtends vroeg.

Onlangs brachten we een bezoekje aan de nieuwe Breakfast Club vlak bij het Westerpark. Wat een super locatie! Dat het op zaterdag druk zou zijn hadden we wel verwacht, het liep dan ook aardig vol. Je hoeft gelukkig niet zelf uit alle macht een plekje (proberen) te bemachtigen, maar je krijgt het eerste vrije tafeltje toegewezen. Easy peacy.

The Breakfast Club Amsterdam

Belangrijkere zaken nu: the food! Wij kozen (met z’n drieën) voor yoghurt met granola, een croissantje en twee keer de boekweitpannenkoekjes met banaan. Jum! Dat het croissantje onze tafel niet heeft mogen bereiken maakte helemaal niets uit, want wat was het lekker. En veel.

Verder op het all day menu? Smoothies, grilled sandwiches, havermout, cornflakes en verschillende eiergerechten. Voor iedere ontbijtgewoonte wat wils dus. Wij weten wel waar jij gaat ontbijten tijdens je stedentrip naar Amsterdam!

Waar: Bellamystraat 2 en Haarlemmerplein 31, Amsterdam
Website: www.thebreakfastclub.nl

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply