The Butcher’s Daughter, New York

The Butcher's Daughter

Op nummer 19 van Kenmare street drink je – tussen het New York shoppen door – een healthy sapje van boerenkool, komkommer, groene appel, venkel, tijm, ananas en blue green algae. Niet alleen deze Goddess of Green doet in een klap al het vette Amerikaanse eten vergeten, The Butcher’s Daughter serveert 100 procent vegetarisch, heel veel groente en fruit én zuivelvrij.

Butcher's Daughter

Ontbijten, lunchen, brunchen, dineren of alleen wat drinken, het kan er allemaal. De producten worden gekocht bij lokale boerderijen voor de beste smaak, en om de duurzaamheid te ondersteunen. Het menu is veelal vegan en glutenvrij. Van boerenkoolchips tot tagliatelle bolognese en van watermeloen ricottasalade tot een shot tarwegras. De keuze is aan jou!

Butcher's

Je geniet van al dat gezonds aan de houten tafel of aan de bar bij het raam, omringt door kruiden, groenten en fruit. Tip: Op warme dagen is het terras geopend.

Waar: 19 Kenmare St. (hoek van Elizabeth St.), New York
Openingstijden: zondag t/m donderdag van 8.00 -22.00 uur & vrijdag t/m zaterdag van 8.00 – 23.00 uur
Website: www.thebutchersdaughter.com

Beeld: The Butcher’s Daughter

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief