The Egg Store

The Egg Store

Ben je je saaie gekookt eitje op zondag ook een béétje zat? Bij The Egg Store is het zeven dagen per week tijd voor ei. En nee, niet alleen gekookt. Bij dit toffe adresje in Haarlem weten ze wel wat ze serveren: een brioche met pulled chicken, huisgemaakte cocktailsaus en een spiegelei on top, een perfect gepocheerd eitje, scrambled egg… you name it, they serve it.

Een voormalige garage is speciaal voor The Egg Store omgetoverd tot ei-walhalla. Je ontbijt, luncht en bruncht er met de lekkerste gerechten, terwijl je je in New York waant. Het industriële pand is overigens ook de perfecte werkplek, waar genoeg licht is en je uitkijkt over het Spaarne. Na al dat werken – of gewoon gezellig kletsen met vrienden – bestel je een Bloody Mary om je lunch mee af te sluiten. Ook homemade limonade en verse sappen sieren de kaart, daarmee is gezond genieten toch net iets makkelijker.

The Egg Store is elke dag geopend en serveert op elk moment van de dag eitjes. Overigens kun je hier ook een wijntje doen, of een biertje drinken. Mét biologische frietjes on the side en je weekendmodus staat aan, ook op een gewone dinsdag.

Waar: Turfmarkt 26, Haarlem
Website: www.the-eggstore.nl

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply