The Favorites of… Ingrid van Amazingy.com

Ingrid van Onna
Ingrid van Onna (31) runt samen met haar man Floris de online beauty boutique Amazingy.com. Ze verkopen allemaal kleine organic skincare & make-upmerken die alles behalve saai groen zijn. Ingrid vertelt over haar favoriete plekken in haar woonplaats Berlijn!

Vijf jaar geleden was Ingrid samen met Floris fulltime DJ en Berlijn is het Mekka van dance. Muziek is dan ook de reden dat ze besloten naar Berlijn te verhuizen. In 2011 richtten ze samen de webshop Amazingy.com op. Make-up, parfum, lichaamsproducten, gezichtsverzorging voor mannen, vrouwen én baby’s, ze verkopen het allemaal. Fijn: het is allemaal organic & natural!

Amazingy.com

Drankjes
“Mijn twee favoriete plekken om wat te drinken: Madame Claude (hier hangt alles up-side-down) en onze laatste hotspot is Tante Lisbeth inclusief 70s kegelbaan in de kelder. Hier gaan we ieder kwartaal met het team van Amazingy lekker kegelen en vliegen naast de kegelballen de flessen je om de oren, haha. Kosmetik Salon Babette is ook zeer de moeite waard; vette locatie!”
(Madame Claude, Lübbener Str. 19 & Tante Lisbeth, Muskauer Straße 49 & Babette, Bar in der Karl-Marx-Allee 36)

Madame Claude
Madame Claude

Uitgaan
“Berlijn is dé uitgaansstad bij uitstek, er zijn eigenlijk geen slechte clubs. Mijn advies: kijk op resident advisor naar de line ups en kies een club die bij je muzieksmaak past. Mijn favoriete clubs zijn Stattbad, Salon zur Wilden Renate en natuurlijk de moeder der clubs: de Berghain.”
(Stattbad, Gerichtstr. 65 & Zur Wilden Renate, Alt-Stralau 70 & Berghain, Am Wriezener Bahnhof)

Shops
“In de wijk Mitte kun je goed shoppen. Alles op en rond de Alte Schönhauser! Daar vind je onder andere een Broke & Schön, Urban Outfitters en vele andere boutiques. Ik ben ook heel erg fan van tweedehandswinkels: Humana Berlin, made in Berlin en de flohmarkten op zondag.”

 Brandenburger Tor
Brandenburger Tor


Picknick

“Leuk om te bezoeken is het uitkijkpunt Teufelsberg. En het Tierpark in Lichtenberg. Iedereen kent Zoo, maar het Tierpark is eigenlijk veel mooier en echt een park. Neem je kleedje mee en ga tussen de dieren lekker picknicken.”

Kindvriendelijk
“Wij gaan graan naar de Eltern-Kind cafés, die zijn echt fantastisch. De kinderwagen blijft buiten, de schoenen moeten uit, maar… de pantoffels staan klaar! De kleintjes kunnen heerlijk rondkruipen, spelen en ravotten, terwijl de mutties lekker bijkletsen en een latte drinken. En nu het weer lekker weer wordt: naar een van de vele spielplatzen die de stad rijk is. Op iedere hoek van de straat vind je er wel een, Berlijn is echt enorm kindvriendelijk.”

Volg Amazingy ook op Instagram.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief