The Gathershop

The Gathershop

Zodra je The Gathershop in Amsterdam binnenloopt weet je meteen: ik wil alles. Van de verfijnde oorbellen en ringetjes tot de leukste planten en wall art, deze verzamelplaats verveelt nooit!

Mini cactussen, baby planten, lijstjes met art voor aan de wand, je kunt je hele huis inrichten met al dat leuks van The Gathershop. Maar ook als je op zoek bent naar bijzondere oorbellen dan ben je aan het juiste adres: bar chain earrings (fan!), kleine triangels en cirkeltjes voor in je oren, keuze genoeg.

The Gathershop

Ook kaartjes, notitieboekjes en boeken sieren de winkel. Overigens is er naast de winkel aan de Van Woustraat sinds kort een tweede store in De Hallen. Dubbel fun dus! Hadden we al gezegd dat je hebberig wordt van álles? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de schoenen, tassen en beautyproducten.

Waar: Hannie Dankbaarpassage 19 (De Hallen), Amsterdam
Open: dinsdag t/m zondag
Website: www.gathershop.nl
Beeld: the Gathershop
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief