The Little Green Bag opent in Utrecht

The Little Green Bag opent in Utrecht

Cowboysbag, Michael Kors en Fabienne Chapot zijn slechts een paar merken die The Little Green Bag verkoopt. Wil jij ook zo’n mooie tijdloze designertas? Dan kun je vanaf het voorjaar ook bij de winkel van The Little Green Bag in Utrecht terecht!

The Little Green Bag opent in Utrecht

Wat begon als een webshop is inmiddels uitgegroeid tot offline store in Zuid-Holland. Het concept loopt zo goed dat The Little Green Bag in het voorjaar ook een winkel opent in Utrecht. Aan de Steenweg nummer 43 om precies te zijn. Hoef je voortaan niet meer helemaal naar Rotterdam – als je in de buurt van Utrecht woont – om een kek tasje te scoren. Met de nieuwe winkel kunnen ook klanten in Utrecht dichterbij huis de designertassen bewonderen.

The Little Green Bag opent in Utrecht

De tassen zijn vaak in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, waardoor het aanbod heel groot is. Het voordeel van de nieuwe winkel is dat je als klant in Utrecht je droomtas eerst in het echt kunt bekijken voordat je hem koopt. Net als de fans van The Little Green Bag in Zuid-Holland. Ook voor accessoires en portemonnees en ben je hier aan het juiste adres.

Feestelijke opening

Maar het aller-allerleukste is natuurlijk de feestelijke opening die er gaat komen en de leuke winacties die ermee gepaard gaan. Tijdens het openingsweekend kun je namelijk een van de 10 Cowboysbag tassen winnen als je iets bij The Little Green Bag koopt! Ook kun je als volger van hun socialmediakanalen meedingen naar shoptegoed én worden er met de A-merken nog in-store events georganiseerd. De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar zeker is dat die in het voorjaar van 2017 zal zijn. Yes!

Waar: Steenweg 43, Utrecht
Website: www.thelittlegreenbag.nl

Ga je een weekendje naar Utrecht? Vergeet dan niet bij een van deze leuke hotspots te ontbijten én je shopdag af te sluiten bij een van deze burgerbars

Beeld: The Little Green Bag

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief