The Maker Market in De Hallen Amsterdam

The Maker Market

We hebben een leuke voor in je agenda! Meerdere leuke dingen moeten we eigenlijk zeggen, want dit jaar komen er nog drie edities van The Maker Market in De Hallen Amsterdam.

The Maker Market in De Hallen Amsterdam

Blok de volgende weekenden maar vast: 25 & 26 november, 16 & 17 december en zaterdag 23 december. Op deze data zijn er weer markten van The Maker Market in De Hallen Amsterdam. Deze markt is er voor en door makers en wordt maandelijks georganiseerd. Omdat er voor het einde van het jaar speciale thema’s zijn, wilden we je ze niet onthouden.

The Maker Market
25 & 26 november: The Maker Market X Etsy

De aankomende editie staat in het teken van verkopers op Etsy. Je kent Etsy natuurlijk als het platform waar iedereen zelfstandig producten kan verkopen. Omdat The Maker Market het offline platform is voor creatievelingen uit de omgeving van Amsterdam, leek het ze een goede match. In het weekend van 25 en 26 november shop (of verkoop) je unieke ‘Etsy Made in NL’ items. Een markt vol kleine, zelfstandige ondernemingen, waar volop ruimte is voor nieuw talent.

16 & 17 december: The Maker Market

Ook deze editie van de markt belooft leuk te worden. Shop jij in dit december weekend leuke, innovatieve merken uit Amsterdam en omstreken? Leuk om te weten: alle producten zijn lokaal ontworpen en/of geproduceerd. Elke editie van de markt heeft zowel vertrouwde als nieuwe gezichten, dus elke markt is anders!

The Maker Market
23 december: Extra kersteditie The Maker Market

Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way. Een en al kerstsfeer tijdens de extra kerseditie van de markt op 23 december. Vlak voor kerstmis staat deze editie geheel in het teken van kerst. Dus heb je nog last minute cadeautjes nodig, dan vind je ze zeker hier.

Waar: Hannie Dankbaarpassage 39, Amsterdam
Website: www.themakerstore.nl/maker-market

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook?

Beeld: The Maker Market, Romee Ven en Eva Leget

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply