The Poké Bar Den Haag

The Poké Bar Den Haag

Voor de lekkerste Poké Bowls ga je naar The Poké Bar in de nieuwe foodhal MingleMush in Den Haag. Naast Poké Bowls hebben ze er ook sushiritto’s, ook een aanrader!

The Poké Bar

Alles bij The Poké Bar in Den Haag is vers, lekker en te bestellen hoe jij het graag wilt. Mocht je Poké Bowls nog niet kennen (kunnen we ons haast niet voorstellen) dan leren wij je nu dat het een bowl is met sushirijst, blokjes rauwe vis, groenten en een lekker sausje. Dit Hawaiiaanse gerecht kun je ook zonder rijst, maar mét salade bestellen. Oftewel: hoe jij het zelf lekker vindt. Je eet het officieel met stokjes, maar je mag ook een vork gebruiken hoor. Zullen we niet verder vertellen.

The Poké Bar Den Haag

Wij hebben al het lekkers van de nieuwe hotspot The Poké Bar al mogen proeven en wat is alles lekker! De signature Poké Bowls zijn vaste varianten op de menukaart. De Classic Salmon is bijvoorbeeld met blokjes zalm, edamame, ui, sesam mix, nori, masago en een sesam shoyu dressing en de Classic Tuna Poké bevat naast tonijn ook komkommer, ui, de sesam mix, nori en de sesam shoyu dressing. Ook zijn er signature bowls met pittige garnalen, kip en – voor de vegetariërs onder ons – tofu, elk met zijn eigen toppings en dressing. Uniek is dat The Poké Bar ook een warm ingrediënt heeft: ebi tempura (gefrituurde garnaal).

The Poké Bar Den Haag
Create your own Poké Bowl

Kies je liever zelf wat je allemaal in je bakje wilt? Creëer dan je eigen Poké Bowl. Op de balie bij The Poké Bar liggen handige formuliertjes waar je alles kunt invullen hoe jij het hebben wilt. Je kiest eerst zelf je basis (sushi rijst, salade of een mix), vervolgens ga je voor een proteïne als kip, zalm, tonijn, garnalen, tofu of ebi tempura. Dan kies je vier mix ins (bijvoorbeeld avocado, mango, edamame, gember, wakame, radijs, wortel of komkommer), daarna kies je je sausje en tot slot twee toppings als bosui, nori of wasabi. Niets leuker dan je eigen bowl te maken natuurlijk. Welke bowl je ook kiest, je mag zelf weten of je een medium of grote Poké Bowl wilt.

The Poké Bar Den Haag
Sushi Ritto

Je kunt ook voor de sushi ritto gaan, dit is een soort burrito of grote handroll die je kent van sushirestaurants. In een nori vel rollen ze de rijst met bijvoorbeeld sla, zalm, avocado, wortel en een sausje of met kip, sla, ui, komkommer, wortel, bosui, crispy uitjes en een dressing.

The Poké Bar Den Haag
MingleMush

Je vindt The Poké Bar in de mooie foodhal MingleMush naast Den Haag Centraal Station. Of je er nou voor lunch, diner of om te snacken komt, je moet zeker even langs The Poké Bar! Wedden dat je dan niet meer anders wilt?

Update: in november 2017 opent het tweede filiaal van The Poké Bar aan de Grote Halstraat in Den Haag!

Waar: Anna van Buerenplein 712 (MingleMush), Den Haag
Website: www.thepokebar.nl

Beeld: CityStyleGuide

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

7 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief