Theebar Cups and Leafs in Haarlem

Theebar Cups and Leafs in Haarlem
Theeliefhebbers opgelet! In Haarlem kun je bij Cups and Leafs een heuse Oosterse theebeleving ervaren. Het nieuwe concept staat in het teken van de theebar, een online shop en professionele theeworkshops.

Chinese wijsheden en Oosterse theeën komen samen bij Cups and Leafs aan de Zijlstraat in Haarlem. Het doel van de hotspot? Proeven, ruiken, zien, beleven. Kortom: de rijke Oosterse theecultuur naar Nederland halen. Tijdens je kopje thee kan de Chinese Tea Master je alles vertellen over smaken, bereiding, beste drinktijden, werking én bijbehorende theecultuur. Liever iets gekkers dan een klassiek kopje thee? Er is ook Capuccino thee,  Mattcha Latte en een koude cappuccino van thee: de Iced Thea Shake.

Theebar Cups and Leafs in Haarlem

Cups and Leafs ademt rust en sluit aan bij de Oosterse cultuur, inclusief Japanse binnentuin met fontein. De thee wordt niet voor niets aangeboden in koper getinte bewaarblikken, dit is namelijk de kleur van de traditionele theepotjes. Even genoeg thee gedronken? Vergrijp je dan aan de dim sum, wraps, salades, broodjes en taart.

Waar: Zijlstraat 54, Haarlem
Website:  www.cupsandleafs.com

Beeld: Cups and Leafs

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief