Things I Like Things I Love in Utrecht

Things I Like Things I Love in Utrecht
Things I Like Things I Love heeft ein-de-lijk een store in Utrecht. Yihaa! Deze geweldige winkel zat tot voor kort alleen op verschillende locaties in Amsterdam, maar sinds kort is ook Utrecht met deze parel verrijkt.

Things I Like Things I Love in Utrecht

Things I Like Things I Love in Utrecht

Het allerbeste nieuws: Things I Like Things I Love in Utrecht zit op steenworp afstand van het Ledig Erf, waar ik woon. Vergeet dus vooral niet tijdens je weekendje Utrecht ook buiten het drukke centrum te shoppen. Want loop je langs de Oudegracht richting de gezellige Twijnstraat loopt, dan kom je nog een heleboel andere leuke winkels tegen. Waaronder Dille & Kamille en Things I Like Things I Love. In de Twijnstraat kun je trouwens ook goed winkelen en eten (ijssalon IJs & Zopie heeft Tony’s Chocoloney ijs), maar daarover een andere keer meer.

Things I Like Things I Love in Utrecht

Things I Like Things I Love in Utrecht is supermooi ingericht, wedden datje alles wilt hebben wat ze er verkopen? Alles is er heel goed betaalbaar, zo zijn gezellige oorbelringetjes maar 7 euro per stuk en 12 euro voor twee. Ik kocht er een gele trui voor 40 euro en de plantjes zijn zo’n 15 – 25 euro. Het fijne aan deze winkel is ook dat je er op je gemak kunt rondkijken zonder dat het personeel gelijk op je afstormt.

Things I Like Things I Love in Utrecht
Van kleding tot planten

Originele truien, broeken, jurkjes, bij Things I Like Things I Love kun je het vinden. Of je nou een feestje of een zakelijke meeting hebt. Een outfit scoor je er sowieso. De fijne sieraden maken je look helemaal af en met de plantjes in leuke potten geef je ook je huis een nieuwe uitstraling. Hadden we al gezegd dat ze zelfs servies hebben? Chop Chop, naar de Oudegracht! Pssst… Ik was er op donderdagavond en toen was het lekker rustig. Ideaal!

Waar: Oudegracht 364, Utrecht
Website: www.thingsilikethingsilove.com

Lees ook: Tips voor een weekendje Utrecht.

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply