Thoms Rotterdam

Thoms Rotterdam

Thoms Rotterdam! Bij deze hotspot aan de Meent kun je heerlijk lunchen, dineren en borrelen in het centrum van de stad. Ik was er afgelopen weekend voor een fijne zaterdagmiddag lunch!

Thoms Rotterdam

Terras: check. Groot restaurant binnen: check. Fijne kaart: dubbel check. Thoms Rotterdam is een restaurant waar op vrijdag- en zaterdagavond van 22.00 tot 2.00 de voetjes van de vloer gaan in de heuse Underground Bar. Funk, Hiphop en R&B worden met elkaar afgewisseld terwijl je aan je gin-tonic nipt.

Thoms Rotterdam

Wij waren er gewoon ‘s middags om twee uur om te lunchkaart uit te testen. Door mijn New Fysic ‘dieet’ lunch ik in restaurants meestal met een salade, zo ook hier. De salade krokante kip om precies te zijn. Erg lekker! Ook hebben ze een niçoise salade en een vega salade met geitenkaas (en gegrilde watermeloen). De salades en lunchbroodjes zijn van 11.00 tot 17.00 uur te bestellen. Dus ook als je om 16.30 uur trek hebt in een broodje pulled chicken, carpaccio of een tosti, kijkt niemand je raar aan. Mooi meegenomen: alles bij Thoms Rotterdam is huisgemaakt.

Thoms Rotterdam
Diner bij Thoms Rotterdam

‘s Avonds komen de gamba’s, crostini’s en burgers op tafel. Op de menukaart zie je overigens in een oogopslag wat de vis-, vlees- en vegetarische gerechten zijn. Heel handig. Je kunt – uiteraard – kiezen voor een driegangenmenu bekokstoofd door de chef, of zelf iets lekkers uitkiezen. Thoms Rotterdam werkt veelal met lokale producten en leveranciers en seizoensproducten. Maar even, hoe lekker klinken de desserts? Magnum met witte choco, bosbessen en choco-spongecake, een chef’s blanche met vanille ijs, madeleine en chocoladesaus, gegrilde meloen met crumble en yogurtijs en een kaasplankje. Mogen we het ook allemaal?

Waar: Meent 131 -129, Rotterdam
Website: www.thoms.nu

Ben je een weekendje in Rotterdam voor een stedentrip? Dan wil je natuurlijk ook weten dat je bij deze hotspots de lekkerste hamburgers van de stad eet. 

Beeld: CityStyleGuide & Thoms Rotterdam

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief