Tips voor Pula Kroatië

Tips voor Pula Kroatië
Het klinkt niet alleen heel leuk, dat is het Kroatische Pula ook. Heb jij een tripje naar Pula, de prachtige stad in Istrië in Kroatië, op de planning staan? Check dan snel deze tips!

Tips voor Pula Kroatië

In Pula staat een historische Arena, waar elk jaar in juli het nationale filmfestival plaatsvindt. In de overblijfselen van het oude theater kun je Kroatische én internationale films bekijken. Zeker een aanrader! Van 31 augustus tot 4 september is in Pula het Outlook festival, een Soundsystem Culture Festival waar liefhebbers van dance muziek hun hart ophalen.

Tips voor Pula Kroatië

Doe jij graag mee aan sportevenementen in het buitenland, dan is de Pula Iron Man Challenge misschien wel wat voor jou. Op 18 september zwem je tijdens deze triatlon door prachtige baaien, fiets je door schattige dorpjes en loop je hard door Pula met een ‘olympische’ finish in de Arena.

Een waar paradijs is de Pjescana baai, waar je je tijdens het relaxen op het strand en het dobberen in de zee in een droom waant. Inclusief de mooiste koralen en riffen. Hoe leuk is het om aan een van deze mooie baaien zo je verblijf in te kunnen stappen. Een tip hiervoor is het Park Plaza Histria Pula hotel.

Beeld: Park Plaza

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief