Tour de Terras: 6 x hotspots in Utrecht

 

Tour de terrasZaterdag 4 en zondag 5 juli is het tijd voor de Grand Départ! Ga jij tijdens de Tour de France ook naar Utrecht en wil je zeker zijn van een lekker plekje op het terras? Check dan onze Tour de Terras met 6 hotspots in le Domstad!

Orloff aan de kade

Orloff aan de kade
Speciaal voor de Tour de France wordt Orloff aan de Kade omgetoverd tot ‘supporters home’. Vanaf 9.00 uur (ja ’s ochtends, je leest het goed) is het feest en kun je terecht voor Tour de France Live en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Overigens zit je bij Orloff tot ’s avonds laat heerlijk in the sun.
Oosterkade 18, Utrecht
www.orloffaandekade.nl

De Poort

Eetcafe de Poort
Oui oui! Bij Eetcafé de Poort zit je heerlijk op het grote terras. Begin het weekend van de Tour goed met een Frans ontbijtje, die je vanaf 9.00 uur al scoort. Zo ben je er lekker vroeg bij, verzekerd van een goed plekkie én de drukte enigszins voor. Bon appétit!
Tolsteegbarrière 2, Utrecht
www.eetcafedepoort.nl

Buurten in Oost

Buurten in Oost
In Oost loopt de Tourkoorts ook op bij Restaurant Buurten. De terrastafels zijn voorzien van een ‘bolletjestrui’ en de gele accenten vliegen je om de oren. En als je er dan toch zit, bestel dan vooral een van de heerlijke meergranen boterhammen (met mierikswortel, gerookte zalm en rucola bijvoorbeeld) of een borrelhap. Supergezellig, én ze schenken er speciale Tourwijn, hoe leuk!
Burgemeester Reigerstraat 61, Utrecht
www.kombuurten.nl

Grand Café Lebowski

Lebowski
Tijdens het Tourweekend staat natuurlijk ook het Domplein in het teken van de Tour de France. Bij Grand Cafe Lebowski zit je op de eerste rang bij Vive Le Dom! Het hele weekend is het feest, gezelligheid én de wielrenners onder de Dom op zondag 5 juli. Met het koele briesje dat op het Domplein waait is het bij Lebowski zaterdag en zondag goed vertoeven.
Domplein 17, Utrecht
www.grandcafelebowski.nl

Restaurant de Branding

Zon, terras en…. barbecue! Bij Restaurant de Branding zit je goed, want vlak langs het parcours! Er is een groot scherm zodat je geen renner mist en ’s middags wordt het zonnige weekend nóg beter als de barbecue wordt aangestoken.
Croeselaan 303, Utrecht
www.restaurantdebrandingutrecht.nl

Café Tilt

Tilt
Tijdens de Grand Départ kun je bij café Tilt al vanaf 10.00 uur terecht voor een fijne versnapering. Het menu is speciaal aangepast om iedereen snel te kunnen bedienen tijdens de etappes die je extra goed kunt volgen op de schermen. Zijn alle renners voorbij? Ook dan blijft het nog lang gezellig op het terras.
Lange Jufferstraat 62, Utrecht
www.cafetilt.nl

Check voor reisinformatie de website www.tourdefranceutrecht.com en voor alle feesten tijdens de Grand Départ in Utrecht kijk je hier.

Beeld: websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief