Travel Essentials: Buns Out zonnebrilkoordjes

Buns Out

Buns Out is een nieuw Nederlands merk met hele toffe zonnebrilkoordjes. Tijdens een van mijn (vele) Instagram rondjes ontdekte ik de koordjes van Buns Out en ik was gelijk fan. De koordjes voor aan je zonnebril zijn lekker kleurrijk en fleuren elke vakantie-outfit op.

Travel Essentials: Buns Out zonnebrilkoordjes

Via Instagram en op festivals kun je de kekke koordjes van de gezusters Bun (vandaar de naam) scoren. Je zonnebril pimp je supersimpel met de leuke koordjes die de twee zussen Anke en Nina Bun allemaal met de hand maken. Van kraaltjes tot subtiele ‘kwastjes’ je koordje staat gegarandeerd voor een en al vrolijkheid.

Er zijn verschillende varianten van de handgemaakte koordjes in allerlei kleurtjes kralen en met tussendoor leuke extra hangertjes. De zonnebrillenkoorden passen perfect in de rubriek Travel Essentials, want als er iéts essentieel is dan is het je zonnebril wel. Mits het mooi weer is tijdens je citytrip en zo niet, dan toch. Hoe leuk is het als je meerdere koordjes hebt zodat je een beetje kunt afwisselen en je niet zes verschillende zonnebrillen in je handbagage hoeft te proppen. De koordjes zijn een stuk makkelijker mee te nemen natuurlijk!

Travel Essentials: Buns Out zonnebrilkoordjes
Suns out, Buns out

Je shopt de koordjes door op de Instagrampagina van Buns Out een leuk model te zoeken: www.instagram.com/buns__out. Een tof koordje gevonden? Dan stuur je een mailtje naar ordersbunsout@gmail.com onder vermelding van het nummer van het koordje, die vind je bij de beschrijving onder de Instagramfoto. Alle koordjes zijn €14,95 inclusief verzendkosten en ik had het koordje binnen drie werkdagen na betaling binnen.

Prijs: €14,95 inclusief verzendkosten
Levering: binnen 2-3 werkdagen
Website: www.instagram.com/buns__out

Heb je je zonnebrilkoordje al binnen, maar nog geen stedentrip op de planning? Doe dan wat inspiratie op met dit artikel waarin we de leukste steden aan het strand tippen

Beeld: CityStyleGuide en Instagram Buns Out

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief