Travel essentials: reisföhns

Travel essentials: reisföhns
‘Als je haar maar goed zit’, geldt natuurlijk ook – of misschien wel juist – als je op reis bent. Maar hoe lastig is het om zo’n enorme föhn mee te nemen op stedentrip, zeker als je alleen handbagage meeneemt. Daarom worden in deze nieuwe rubriek ‘travel essentials’ drie handige reisföhns uitgelicht.

Dyson Supersonic haardroger
Is het een vliegtuig? Is het een stofzuiger? Nee, het is een haardroger! De Dyson Supersonic haardroger is licht – handig voor in je handbagage – en klein. Doordat de opzetstukken magnetisch zijn, kun je ze er in een handomdraai opzetten. Behalve dat deze nieuwe föhn stiller is dan veel andere föhns, werkt ie razendsnel. Kun je tijdens je stedentrip snel je haar drogen en stylen – dat kan ‘ie ook heel goed – na een duik in het hotelzwembad en voor je diner op een rooftop bar.

Style&Go van Braun
De Satin Hair 3 Style&Go is de krachtigste Style&Go haardroger van Braun. Door zijn compacte vorm geeft deze föhn je overal ter wereld een fijne coupe: je vouwt hem op en gooit hem makkelijk in je tas. Extra handig: in verschillende landen zijn er verschillende voltages, maar dankzij multi-voltage kan deze reisföhn alles aan wat via het plaatselijke stopcontact wordt geleverd. Liever nog lichter reizen? Kies dan voor de Satin Hair 1.

Remington travel Dryer
Een inklapbaar handvat én een ophangoog maakt van deze Remington D2400 Travel Dryer 1400 eveneens een handige reisföhn. Na het pakken van je trolley een klein plekje over? Dan past deze Remington daar prima nog bij, hoef je ook niet afhankelijk te zijn van een al dan niet aanwezige föhn in het hotel.

Beeld: Dyson, Braun, Remington 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief