Travel essentials: Tips van Jet + winactie

Travel essentials: Tips van Jet + winactie

Tips van Jet, het nieuwe boek van Jet van Nieuwkerk, heeft een handzaam formaat en is ideaal voor mee op reis. Tijdens een stedentrip kun je vaak maar beperkt bagage meenemen en dan is een compact boek voor in het vliegtuig of op de hotelkamer wel zo handig!

Lezen tijdens een lange autorit, vliegreis of op de bestemming zelf, veel mensen houden ervan. Het nieuwe boek Tips van Jet van Jet van Nieuwkerk is klein en daarom ideaal voor mee op vakantie. Bovendien staat het boekje – zoals de naam al zegt – barstensvol goede tips. Honderd om precies te zijn.

Tips van Jet

Je kent het wel, van die voornemens waar je op 1 januari óf na een vakantie mee begint. Vaak zijn ze alweer vergeten voordat je er goed en wel aan begonnen bent. Maar, er is hoop! Jet van Nieuwkerk geeft in haar boek honderd tips voor een happy & healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai. Ze vertelt je in haar leuke boek hoe je de lat voor jezelf lager legt en je leven leuker maakt. Sounds good.

Tips van Jet

Ik ben er al in begonnen en ik kon niet stoppen met lezen. Het boek leest zo lekker makkelijk weg en je kunt het in willekeurige volgorde doorbladeren. Er komen allerlei tips aan bod waar iedereen iets aan heeft. Zo weet ik zeker dat je tijdens het lezen van de tips steeds meer zin krijgt om te gaan sporten, zelf gezond te koken én klusjes te doen. Echt waar.

Tipje van de sluier

Tussen alle waardevolle tips door komen de lekkerste recepten voorbij, zodat het nóg makkelijker wordt om jezelf iets gezonds voor te schotelen. Kun je gewoon in je Airbnb tijdens je stedentrip mee beginnen hoor, easy peasy.

Travel essentials: Tips van Jet + winactie

Een tipje van de sluier uit het boek om die stedentrip te kunnen bekostigen: “Plak de dop van een mason jar dicht met secondelijm, zodat je ‘m met geen mogelijkheid meer kan opendraaien. Snijd met een mes een brede gleuf in de dop zodat er een twee-euromunt en eventueel een opgevouwen briefje doorheen gedrukt kan worden. Schrijf met een stift op de pot, of hang er een leuk kaartje aan, waarvoor je spaart en je zelfgemaakte spaarpot is klaar. Bij mij staat er heel groot ‘vakantie’ op. Elke dag gooi ik er kleingeld in als ik thuiskom. En ook weleens een tientje. Als dat ding helemaal vol is, ga ik eigenlijk gratis op reis”, aldus Jet in haar boek.

Win het boek Tips van Jet

Wil jij het boek Tips van Jet winnen? Volg Citystyleguide op Facebook en Instagram, stuur een mailtje naar info@citystyleguide.nl onder vermelding van ‘winactie Tips van Jet’ en vergeet vooral je adres niet te vermelden. De winnaar krijgt voor vrijdag 27 januari bericht.

Beeld: Overamstel uitgevers

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief