Truffle Tuesday bij 5&33

Truffle Tuesday bij 5&33

Houd jij ook zo van truffel? Dan moet je als de wiedeweerga naar 5&33 in het art’otel in Amsterdam. Daar hebben ze op dit moment namelijk weer het verrukkelijke truffelmenu op de kaart staan en vanaf dinsdag 21 november kun je terecht voor de Truffle Tuesday bij 5&33!

Truffle Tuesday bij 5&33

Op Truffle Tuesday kun je voor 20 euro een bord truffelpasta en een glas prosecco bestellen. En geloof me: dit is echt de lekkerste truffelpasta ever. Ik droom er regelmatig over. Boeken doe je via www.5and33.nl/taste, waar je in de comments ‘Truffle Tuesday’ moet vermelden. Ik denk oprecht dat mijn liefde voor alles met truffel ontstaan is bij 5&33. Mij ga je hier dus nog wel eens zien op een dinsdagavond.

Truffle Tuesday bij 5&33
Truffelmenu bij 5&33

Maar dat is niet alles. Want hou je van iets meer variatie, dan is er ook een drie- of viergangen truffelmenu te bestellen. Voor het driegangenmenu betaal je 60 euro, het viergangenmenu is 70 euro per persoon. Wat je kunt verwachten? Het voorgerecht is een aardappelsoepje met gepocheerd ei en zwarte truffel en daarna kun je kiezen uit risotto met zwarte truffel of tagliolini met zwarte truffel. Het hoofdgerecht is kabeljauw of beef en het dessert is een heerlijke chocolademousse met Meringa en truffel. Een gezellig uitje tijdens je weekendje Amsterdam!

Truffelseizoen

De verse truffels die voor de gerechten worden gebruikt, komen rechtstreeks uit Umbrië, Italië. Om de dag worden ze naar de keuken van 5&33 vervoerd. Verser kan niet. Chef Nadia Frisina selecteert en weegt de truffels vervolgens en verwerkt ze in het speciale drie- en viergangenmenu van 5&33. Je kunt naast het menu met de zwarte truffel ook kiezen voor de luxueuzere variant met witte truffel. Bij beide truffelsoorten is er een bijpassend wijnarrangement te bestellen om je avondje uit compleet te maken.

Truffle Tuesday bij 5&33

Truffle Tuesday en het truffelmenu kun je tot eind januari 2018 bestellen bij 5&33. Laat je even weten wanneer je gaat? Misschien zit ik er dan toevallig ook weer.
P.S. 5&33 zit in het art’otel, pal tegenover Amsterdam Centraal Station.

Waar: Martelaarsgracht 5, Amsterdam
Website: www.5and33.nl/taste

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld Truffle Tuesday bij 5&33: van 5&33 en Paul Winch-Furness

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply