Trust Amsterdam: pay as you feel

Trust Amsterdam: pay as you feel

Een café en winkel waar je achteraf zelf bepaalt wat je betaalt, het kan echt. Bij Trust Amsterdam hanteren ze het principe pay as you feel. Vind je het niks – niet voor te stellen – dan betaal je dus minder dan wanneer je er heerlijk gegeten en gedronken hebt.

Trust Amsterdam: pay as you feel
Food, art & joy

In de lunchroom van Trust (Albert Cuypstraat 210) kun je voor ontbijt en lunch bewust eten verwachten. Gezonde, vegetarische gerechten die gemaakt zijn van lokale producten. Op de kaart staan heerlijke sapjes, ontbijtjes en lunches. Yoghurt met granola, eggs on toast, kaneelmuffins, sandwiches met oude kaas en truffelmayonaise, salades, soepen, en nog veel meer lekkers. Je kunt er ook alleen wat drinken, neem bijvoorbeeld de hot choco, koffietje of zelfgekozen sapje. Natuurlijk bestel je er dan een chocolade brownie, chocolade truffels of een kaneel walnootkoekje bij.

Trust Amsterdam: pay as you feel

Alles wat je bij Trust bestelt kun je daar gezellig opeten óf afhalen. Je kiest zelf hoeveel je het waard vindt. Lastig? Nee hoor, bij Trust zeggen ze: volg je intuïtie en laat je hart vertellen hoeveel je moet betalen. Al die liefde staat bij het café aan de Albert Cuypstraat sowieso centraal, evenals de connectie tussen lichaam, hart, mind en soul. Liefde en geluk voeren de boventoon.

Food, art & zen

Maar er is nóg een vestiging van Trust. Trust2: Food, art & zen vind je even verderop aan de Albert Cuypstraat (nummer 194). Deze winkel staat ook geheel in het teken van come as you are, pay as you feel. Echter zijn hier wel een paar regels: no phones, no wifi, no noise, just you.

Trust Amsterdam: pay as you feel
Ook bij Food, art & zen kun je wat drinken en een snack bestellen, maar voor de maaltijden moet je op nummer 210 zijn. Rust en stilte is in Amsterdam vaak lastig te vinden, maar daarvoor ben je bij Trust op de juiste plek. Wedden dat je zen de winkel verlaat?

Waar: Albert Cuypstraat 194 & 210, Amsterdam
Website: www.trustamsterdam.org

Beeld: Trust Amsterdam

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief