Tweede filiaal The Poké Bar Den Haag

Tweede filiaal The Poké Bar Den Haag

The word is out! Er komt een tweede filiaal van The Poké Bar in Den Haag! Sinds mei 2017 kon je al genieten van de lekkerste poké bowls bij de eerste vestiging van The Poké Bar in foodhal MingleMush in Den Haag. Dat loopt zo goed dat er een tweede vestiging komt aan de Grote Halstraat 20.

Tweede filiaal The Poké Bar Den Haag

De populaire Poké Bowls gaan als warme broodjes over de toonbank bij The Poké Bar in Den Haag. En dat is dan ook de reden dat er ruimte voor uitbreiding is. In het centrum van de leuke winkelstad Den Haag om precies te zijn. In november zal het tweede filiaal openen. Wil jij op de openingsdag je honger stillen met een heerlijke Poké Bowl of Sushi Ritto? Tag dan een vriend of vriendin onder het bericht op de Facebookpagina van The Poké Bar en maak kans op twee gratis gerechten op de openingsdag. Voor de exacte openingsdatum houd je overigens ook hun Facebookpagina goed in de gaten.

Tweede filiaal The Poké Bar Den Haag
The Poké Bar

Wie nog nooit een Poké Bowl gegeten heeft, moet dat zeker heel snel gaan doen. Wedden dat je niet anders meer wil? Bij The Poké Bar kies je zelf je basis (salade, sushi rijst of een mix). Daarna maak je de bowl af met kip, zalm, tonijn, garnalen, tofu of ebi tempura (gefrituurde garnaal), net wat jij lekker vindt. De bowl is pas af als je vier toppings hebt gekozen uit het ruime aanbod. Denk aan mango, edamame, gember, radijs, tomaatjes, avocado én met een sausje en nori of wasabi. Last van keuzestress? Kies dan een bowl van de menukaart. Ook de sushi ritto’s zijn favoriet bij bezoekers van The Poké Bar.

Tweede filiaal The Poké Bar Den Haag

Honger? Haast je dan naar The Poké Bar in foodhal MingleMush! Vanaf november kun je dus ook bij de tweede vestiging in het centrum terecht voor je dagelijkse poké dosis.

Waar: Grote Halstraat 20, Den Haag
Open: november 2017
Website: www.thepokebar.nl

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld Tweede filiaal The Poké Bar Den Haag: The Poké Bar

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief