Le Perchoir heeft het mooiste uitzicht van Parijs

CityStyleGuide: 28 uur in Parijs

360 graden rondkijken over het mooie Parijs doe je bij Le Perchoir. Op de zevende verdieping bevindt zich het dakterras waar je de lekkerste cocktails (zo’n 12 euro) drinkt en geniet van the view.

Le Perchoir

Een verdieping lager bevindt zich het magnifique restaurant. Even spontaan besluiten een hapje te eten gaat helaas niet, voor Le Perchoir geldt: reservations only. Wanneer je er terecht kunt? Van woensdag tot en met zondag. Psst: op zondag serveren ze de speciale Cote de Boeuf lunch en een heerlijk diner. Beide op zondag betaalbaar voor zo’n 40 euro.

CityStyleGuide: 28 uur in Parijs

Alleen een cocktail drinken op het mooie nu winterse dakterras? Hier hoef je niet voor te reserveren, maar zorg wel dat je er rond openingstijd (16.00 uur) bent – vanaf 18.00 uur is er vaak een rij. Bon appétit!

Waar: 14 Rue Crespin du Gast, Parijs
Website: www.leperchoir.fr

Beeld: Le Perchoir & CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply