Valentijns Winactie: Baker’s Dough koekjesdeeg

Valentijns winactie koekjesdeeg hartjesBaker’s Dough is dé koekjesdeegwinkel van Rotterdam en omdat het vandaag Valentijnsdag is mogen we een Large bakje dough voor jou en je lover weggeven! Of je nu deelt met je lieftallige zus, vriendin, vriend of familielid, allemaal zullen ze even blij zijn met deze populaire snack. Doe jij mee aan de Valentijns winactie? 

Ik ging afgelopen vrijdag naar Rotterdam om de dough voor te proeven (hè vervelend) en om het fotogenieke koekjesdeeg inclusief toppings op de kiek zetten. Ga jij ook al watertanden van de foto’s? Ik ging voor een klein bakje (formaat small) en ik kan je zeggen: ik zat vol. Deze smakelijke hotspot zit aan de toepasselijke Pannenkoekstraat 82A, vlakbij de Martkhal.

Kim bij Baker's Dough voor Valentijns winactie

Oh en no worries, het koekjesdeeg is helemaal veilig om zo op te eten. Echt waar! En als je het bakje niet helemaal op krijgt – het vult nogal – dan neem je het gewoon mee naar huis. In de koeling blijft het tenminste vier dagen goed. Maar je kunt het ook thuis afbakken in kleine stukjes op een bakplaat (zo’n 8 minuten op 170 graden). Smakelijk!

Win een large dough bij Baker’s Dough 

Wil jij iemand verrassen en zijn of haar Valentijnsdag nóg leuker maken? Dan heb ik goed nieuws voor je. Jij kunt namelijk een large dough to share winnen! Meedoen aan de Valentijns winactie:

Hartjes balon Valentijns Winactie Baker's Dough

Stel je ultieme snack samen

Hoe het werkt bij koekjesdeegwinkel Baker’s Dough: je kiest eerst een formaat (de winnaar krijgt dus gratis de large om te delen met zijn/haar Valentijn). Daarna heb je de keuze uit verschillende soorten koekjesdeeg: original, appelkaneel, red velvet/witte chocolade, vegan & glutenvrij deeg of de dough of the month. Heb jij even geluk, want in de maand februari (2018) is dat Tony’s Chocolonely!

Je maakt je bakje dough helemaal af met de lekkerste toppings als: caramel popcorn, Bastogne, M&M’s, sprinkles, oreo, stroopwafel, brownie, marshmallow….. en wat caramel-, Nutella- of witte chocoladesaus natuurlijk.

We maken de winnaar donderdag 15 februari 2018 bekend!

* De winnaar van de Valentijns winactie mag 1 large dough to share met toppings naar keuze ophalen bij Baker’s Dough.

Waar: Pannekoekstraat 82A
Website: www.bakersdough.nl

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief