Valentijnsdag vier je in De Foodhallen

Valentijnsdag in De Foodhallen

Valentijnsdag vier je dit jaar in De Foodhallen, waar Cupido voor je aan het werk gaat. Je kunt jouw idee voor een romantische date namelijk sturen naar De Foodhallen, waarna Cupido ermee aan de slag gaat.

Valentijnsdag

Op 14 februari kleurt het voor een keer roze in De Foodhallen en ga je er romantisch op date. Je kunt nu (go, go, go) al je ultieme liefdesscenario om je lover te verrassen via een privéberichtje aan de Facebookpagina van De Foodhallen sturen. De leukste vijf droomdates worden op Valentijnsdag waargemaakt. Wil jij spaghetti slurpen à la Lady en de Vagebond, in een hartjespak koekhappen met je ogen dicht of wil je dat iedereen uit volle borst liefdesliedjes voor je zingt terwijl ze je eten klaarmaken? Je kunt het zo gek niet bedenken, of Cupido regelt het dit jaar voor je. Vertel er wel even bij wie je hiermee wil verrassen, dat maakt het de god van de liefde íets makkelijker.

Valentijnsdag in Foodhallen
De Foodhallen

Bij de indoor food market is het altijd even gezellig. Of je er op een dinsdagavond (hallo Valentijnsdag) of op een zondagmiddag bent, de sfeer is altijd goed. Je eet er de lekkerste gerechtjes en je kunt van alles wat proeven. Ga bijvoorbeeld voor een burger van The Butcher, culinaire bitterballen van De Ballenbar, springrolls van Viêt View, sushi van Meneer Temaki of een taartje van Petit Gâteau. Als je slim bent, ga je met een groepje en laat je iedereen iets anders bestellen. Zo kan iedereen van elkaar proeven en heb je zo elk standje gehad. Zit je misschien wel een beetje vol.

Kanarie Club Pool Bar

Daarna doe je uiteraard nog een drankje bij de Kanarie Club achterin De Foodhallen, waar het ook meer dan gezellig is. Neem een kijkje bij de Pool Bar – net een echt zwembad – en neem een duik in de cocktails. Figuurlijk dan hè. You get the point. Overigens ook een goed idee om te doen als je eigen date niet door Cupido gekozen is of weggelopen is. Happy Valentine!

Waar: Bellamyplein 51, Amsterdam
Website: www.foodhallen.nl

Beeld: De Foodhallen, Kanarie Club, CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief