Viva la Moda in Zwolle

Viva la Moda in Zwolle
Ibiza items, kleding en accessoires, Viva la Moda in Zwolle hangt er vol mee. De collectie wisselt snel, wekelijks prijken er nieuwe items in de winkel. We spraken eigenaresse Barbara over haar Viva la Moda.

“Mijn droom was altijd al om mijn eigen kledingwinkel te openen. Ik ben altijd al gek geweest van de Ibiza-stijl en leuke hebbedingetjes, dat miste ik in mijn eigen stad. Dat is het moment waarop ik dacht: ik doe het gewoon!” Et voilà, Viva la Moda bestaat inmiddels bijna een jaar. Barbara krijgt veel leuke complimenten van de klanten, ze worden er vrolijk van en vinden de collecties geweldig.

Vanaf eind juli verkopen ze ook een deel van de collectie via Shoptiques.com, een website waarop wereldwijde boutiques hun producten verkopen. “Het is een verzamel verkooppunt voor boetiekjes over de hele winkel. Eind juli gaan ze Nederland lanceren. Van de honderden aanmeldingen ben ik benaderd door het bedrijf, daarmee ben ik een van de 50 gelukkigen die mogen deelnemen.”

Viva la Moda in Zwolle

Inspiratie doet Barbara op via Pinterest, waar ze de leukste sfeerplaatjes vindt. “Ik kijk natuurlijk ook veel om me heen. Ik volg de trends, maar geef er mijn eigen draai aan. Net even een andere accessoire bijvoorbeeld, of net even anders gestyled. In augustus ga ik voor het eerst naar Ibiza, daar ga ik inspiratie opdoen voor de collectie én voor de uitstraling van de winkel. Van alle kleurtjes en printjes kan ik zo blij worden!” Je vindt Viva la Moda aan de Korte Smeden in Zwolle. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van de winkel? Check dan de Facebookpagina!

Waar: Korte Smeden 19, Zwolle
Website: www.vivalamoda.nl

Beeld: Viva la Moda

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief