Vroege vlucht? Slaap in het Sheraton Hotel op Schiphol

Kim Sheraton

Geen zin in een veel te vroege trein naar Schiphol voor je volgende stedentrip? Of heb jij een vroege (goedkope) vlucht weleens overgeslagen om te boeken en meer betaald voor een middagvlucht? Dat hoeft vanaf nu niet meer. Als je bij het Sheraton hotel (op Schiphol) slaapt, sta je binnen 5 minuten in de vertrekhal. Begint je vakantie gelijk een dag eerder. Win-win! 

Heel vaak zijn hele vroege vluchten het goedkoopst. Handig, alleen je moet er ruim 2 uur van tevoren zijn én je hebt ook nog reistijd naar Schiphol. Vaak reken je ook nog wat extra tijd, omdat je nooit weet of er files staan. Ook de trein kan natuurlijk vertraging hebben. Daarom leek het mij dé ultieme tip om gewoon op Schiphol te slapen!

Sheraton Schiphol

Twee minuten lopen

Bij het Sheraton slaap je zó dicht bij Schiphol, dat je binnen 2 minuten op het station staat. Vanaf daar kun je rustig naar de juiste vertrekhal lopen. Groot voordeel: de bedden bij het Sheraton slapen heerlijk. Ze zijn megagroot, waardoor je heerlijk uitgerust aan je stedentrip begint. Hoe vroeg je vlucht de volgende ochtend ook is.

Door op Schiphol Amsterdam Airport Hotel te slapen, geeft het je wat meer rust. Want we weten allemaal hoe stressvol het is als de trein die je moet hebben precies nú vertraging heeft. Als je daardoor een taxi moet nemen ben je helemaal duur uit.

Uitzicht Sheraton

Ontbijtbox 

Hoe vroeg het ook is, ontbijt wil je natuurlijk niet overslaan. Daarom heeft het Sheraton een speciale ontbijtbox die je tot 02.00 uur ‘s nachts voor de volgende ochtend kunt bestellen. Je kunt kiezen voor diverse ontbijtjes vanaf 25 euro. 

Als je meer tijd hebt, dan kun je in restaurant Stripes van het ontbijtbuffet genieten. Dit deden wij afgelopen week en dat viel niet tegen. Pancakes, wafels, brood, fruit, yoghurt, je kunt van alles pakken. Ook bakken ze een omelet voor je met verse groenten, die je zelf uitkiest. Vers sapje erbij, kop thee of koffie en je bent helemaal klaar voor de komende vlucht!

Overigens is op elke verdieping – bij de liften – een koffiehoekje. Hier kun je zelf koffie en thee pakken en gratis in een to go beker meenemen. Handig!

Sheraton ontbijt

Prijs

In het Sheraton hotel (4 sterren) slapen is niet goedkoop. Een kamer voor twee personen is al snel €169 per nacht. Bedenk wel dat je hierdoor een hoop stress kunt besparen en dat je vakantie al een dag eerder begint. Ook kun je hierdoor wél sneller voor een te vroege vlucht kiezen, wat weer geld bespaart. Het uitgebreide ontbijt krijg je er gratis bij. Scheelt weer veel te dure croissants en koffie in het vliegtuig. Goede reis!

Waar: Schiphol Boulevard 101, Schiphol
Website: www.sheraton.nl

Let’s get social! Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Bedankt dat we mochten komen slapen Sheraton!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply