Weekendtip: Foodfestival Amsterdam

Weekendtip: Foodfestival Amsterdam

Foodies opgelet! Dit weekend vindt het gratis Foodfestival Amsterdam in de Rai plaats. Tijdens het festival kun je je hongerige hart ophalen, want er is uiteraard genoeg lekkers te eten en te drinken. Maar liefst 70 foodtrucks en diverse pop-up restaurants staan voor je klaar om hun street- en fingerfood gerechten aan je te presenteren.

Van de Tapruijters met speciaal bieren, Laih Laih’s on tour met suikervrij, biologisch én vegan food (van tosti’s tot taart), Mister Maisguy voor – jawel – maiskolven, Meneer Temaki en de Dutch Weedburger tot Wafels op Wielen. We want it all!

Weekendtip: Foodfestival Amsterdam

Vanavond is het Thank god it’s Friday en is het food walhalla geopend van 17.00 tot 23.00 uur. Morgen kun je er van 12.00 tot 23.00 uur terecht voor Familyday en zondag is alweer de laatste dag van het festival met van 12.00 tot 21.00 uur Lazy Loungey Sunday. Natuurlijk onder het genot van een fijn muziekje, van singer-songwriters tot DJ’s. De toegang tot het festival is gratis, je betaalt alleen voor je eerste glas €2,50 extra (1 munt). Het glas kun je daarna bewaren, net als op de Rollende Keukens dus.

Waar: Rai Amsterdam
Wanneer: Tot en met zondag 29 november

Website: www.foodfestivalamsterdam.nl

Ga jij ook naar het festival, vergeet dan geen fotootje op Instagram te plaatsen met de #healthytravelchallenge. Daar kun je fijne prijzen mee winnen! 

Beeld: Foodfestival Amsterdam

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply