Wen conceptstore Amsterdam Maasstraat

Wen conceptstore

Wen conceptstore Amsterdam heeft een tweede winkel geopend aan de Maasstraat! Naast de eerste Wen conceptstore aan de Hoofddorpweg 10, shop je nu ook de leukste goodies in de Maasstraat.

Wen conceptstore

Unieke kledingstukken, sieraden en interieurspullen, Wen conceptstore heeft alle ingrediënten voor een succes. En dat niemand de winkel meer kan missen, moge duidelijk zijn met de opening van een tweede vestiging. Vanaf nu kun je ook tijdens je weekendje Amsterdam de Maasstraat niet meer overslaan.

Wen conceptstore

Deze hotspot past perfect bij CityStyleGuide, want diverse steden komen terug in de winkel. Scandinavisch design, Engelse en Franse merken en een Antwerpse setting, daar houden we van! Van schoenen tot toilettassen en van beautyproducten tot portemonnees, Wen heeft het. Wil je een keer iemand verrassen met een leuk kaartje? Ook dat kan. De conceptstore heeft superschattige kaartjes voor elke gelegenheid. Oh, en hebben we al gezegd dat het interieur heel fijn is? Dat shopt nog lekkerder! ‘Edgy and fun, lifestyle and fashion all combined in a mini warehouse setting’, zoals Wen conceptstore zelf zegt.

Wen conceptstore

Waar: Hoofddorpweg 10 & Maasstraat 117, Amsterdam
Website: www.facebook.com/Wenconceptstoreamsterdam

Ben je in Amsterdam en wil je weten waar je de lekkerste pizza kunt eten? Dat lees je hier! We verzamelden ook de beste burgerbars en de fijnste terrassen aan het water voor je.

Beeld: Wen 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply