Tip voor Pasen 2017: Werkspoor Festival Utrecht

Tip voor Pasen 2017: Werkspoor Festival Utrecht

Zin om iets leuks te doen met Pasen dit jaar? Ga dan naar de allereerste editie van het Werkspoor Festival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. In dit prachtige industriële pand kun je vanaf vandaag (Goede Vrijdag) tot en met Tweede Paasdag lekker eten, drinken en dansen!

Werkspoor Festival

Happie, sappie, disco tijd! Vanaf nu – yes, spring maar op de fiets! – tot en met maandag 17 april kun je het Werkspoor Festival bezoeken. Er staan foodtrucks, barretjes en eettafels waar je de lekkerste hapjes en drankjes haalt en nuttigt. Dat drinken doe je overigens gewoon uit een glas in plaats van een plastic bekertje, dan smaakt de wijn toch net iets lekkerder.

Tip voor Pasen 2017: Werkspoor Festival Utrecht

Er zijn heel veel leuke foodtrucks met de grappigste namen, zoals: De Cocktail Caravan, Mr. Hapje en Vietnamama. Ook kun je er burgers van Meneer Smakers eten – absoluut de allerlekkerste hamburgers – en is er een heuse hotdog bus. Ondertussen geniet je van live muziek en veel gezelligheid. Wij weten wel wat we gaan dit dit weekend met Pasen! Zien we je daar?

Openingstijden

Vrijdag: 16.00 – 02.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 02.00 uur
Zondag: 12.00 – 02.00 uur
Maandag: 12.00 – 21.00 uur

Waar: Tractieweg 41, Utrecht
Toegang: gratis
Website: www.werkspoorkathedraal.nl

Ga je liever brunchen met Pasen? Of woon je niet in de buurt van Utrecht? Bekijk dan deze toffe plekken voor een heerlijke brunch met Pasen. Happy Easter! 

Beeld: Werkspoor Festival

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply