Wijs West in Amsterdam-West

Wijs West in Amsterdam-West

Een walhalla voor kinderen én hun ouders, dat is Wijs West in Amsterdam-West. Een combinatie die niet vaak voorkomt, want vaak is een kids place iéts minder leuk voor papa’s en mama’s. Denk: joelende kinderen en slappe koffie. Maar Wijs West is anders, heel anders. Het is een paradijs voor de kleine (de speelruimte) en een hotspot voor vaders en moeders (koffie corner).

Wijs West

Je eet er een broodje of bestelt een salade en drinkt er een cappuccino of een sapje bij. Er is van alles, voor jou en voor je mini me. Ook als er iets te vieren valt – of gewoon omdat het woensdag is – ben je er op de juiste plek. Er is namelijk taart! Mét en zonder suiker. Kun je mooi even nadenken wat je allemaal wil hebben uit de shop, ja, Wijs West is óók een winkel. Met hele leuke spullen welteverstaan: kinderkleding (van fijne stoffen) die lang meegaat, prentenboeken, speelgoed en accessoires. Ook cadeautjes voor een kinderverjaardag en originele spullen van lokale ondernemers sieren de store.

Wijs West in Amsterdam-West
Workshops en kinderkapper

Kinderen kunnen los gaan in de speelhoek vol knutselspullen, vriendjes om mee te spelen en – natuurlijk – speelgoed. Doe je liever samen iets actiefs? Dan kun je meedoen aan de workshop babymassage of de ouder en kind workout. Ook is er regelmatig een les kinderyoga en een knutselmiddag. Hadden we al gezegd dat er ook een echte kinderkapper in deze hotspot huist? Kun je je kroost gelijk een nieuwe coupe laten aanmeten.

Wijs West in Amsterdam-West
Onwijs West

Twee minuten van Wijs West vandaan zit Onwijs West. Bij Wijs West kun je terecht voor kinderen van 0 tot 4 jaar en bij Onwijs West voor broertjes en zusjes van 4 tot 10 jaar. Beide winkels hebben een grote collectie van kleding en speelgoed en zijn kindvriendelijk. Wel zo leuk!

Waar: Bilderdijkstraat 62 en 71, Amsterdam
Website: www.wijswest.nl

Beeld: Wijs West

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply