Wildernis: de leukste plantenwinkel

Wildernis: de leukste plantenwinkel

Een van dé leukste plantenwinkels van het moment is Wildernis in Amsterdam. De Stadstuinwinkel heeft een missie, en niet zomaar een: Amsterdam moet groener. Nee, dat ene (vaak verschrompelde) plantje in de vensterbank is niet genoeg.

Wildernis wil meer groen in huis, op het dak, het balkon, in de tuin, overal. Naast dat het mooi is, is het ook nog eens gezond en dat willen we allemaal zijn toch? De winkel aan de Bilderdijkstraat staat vol met – uiteraard – planten. Overal. Kamerplanten, plantenhangers, botanische prints, alles gelinkt naar groen.

Wildernis: de leukste plantenwinkel

Behalve je ogen uitkijken en alles kopen (kiezen is heel lastig), kun je er ook terecht voor een kop koffie en een stuk taart. Kun je ondertussen koekeloeren naar toffe plantenpotten, sieraden en boeken. Ben je nog niet zo’n pro maar wil je wel graag groene vingers krijgen, volg dan een van de workshops die Wildernis op het gebied van tuinieren geeft.

Waar: Bilderdijkstraat 165F, Amsterdam
Open: Dinsdag t/m zondag
Website: www.wildernisamsterdam.nl

Beeld: Wildernis

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief