Win een healthy ontbijtje

Win een healthy ontbijtje voor 2

Klinkt een gezond ontbijtje bij een supertof adresje in Amsterdam jou ook als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt nu namelijk een healthy ontbijtje bij Metropolitain winnen!

Eerder vertelden we je al hoe leuk het bij Metropolitain is. Het eten is er heerlijk, de bediening top en de locatie perfect. Het healthy ontbijtje voor 2 dat we weg mogen geven bestaat uit carrot cake granola met griekse yoghurt en vers fruit, koffie of thee, homemade juice én een Metropolitain macaron. Yummy!

Winnen?
Wil jij dit gezonde ontbijtje voor 2 bij Metropolitain winnen? Post dan jouw healthy foto op Instagram en gebruik de #healthytravelchallenge of laat hieronder een reactie achter. Happy weekend!

Waar: Rokin 81-83 / Nes 96
Website: www.cafe-de-paris.nl

Meer weten over de #healthytravelchallenge? Kijk dan hier

Beeld: Metropolitain

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply