WIN gratis eten en drinken op Festival TREK

TREK

Dat we dol zijn op foodfestivals heb je misschien al gemerkt en daarom is deze winactie extra leuk. We mogen namelijk een TREKtocht voor 3 personen weggeven voor Festival TREK in Den Haag! Het festival is tijdens het tweede weekend van september in een heel mooi park in de stad.

Win gratis eten en drinken bij TREK

Yay! We mogen een heuse TREKtocht voor 3 personen weggeven tijdens Festival TREK in Den Haag. Het Festival vindt plaats van 7 t/m 10 september in het Haagse Westbroekpark. Heb jij zin om een hele middag of avond gezellig met vrienden te eten en drinken op het festival? Ga dan maar vast nadenken wie je meeneemt als je de TREKtocht wint!

TREK

De TREKtocht voor 3 personen bestaat uit:

  • 3 gerechtjes naar keuze per persoon
  • 3 Festival TREK glazen
  • 1 fles wijn
  • 3 Disaronno cocktails
Zo win je de TREKtocht

Tag onder dit bericht op Facebook of op Instagram welke 2 vrienden jij meeneemt en wie weet ga jij dan op TREKtocht! Vergeet je niet alvast op Facebook aan te melden voor het event: www.facebook.com/events/279880245760814.
P.S. je maakt extra kans om te winnen als je CityStyleGuide ook op Facebook en Instagram volgt. Meedoen kan tot en met maandag 4 september. Good luck!

De winnaar sturen we op 5 september een bericht op Facebook, waarna we je e-mailadres vragen om contactgegevens uit te wisselen. Je wordt per mail op de hoogte gesteld bij wie je op TREK terecht  kunt voor je prijs.

Beeld: TREK

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief