Win een overnachting voor 2 personen in het nieuwe Hotel de Jonker

Win een overnachting voor 2 personen in het nieuwe Hotel de Jonker

Update: deze winactie is afgelopen, meedoen kan niet meer. De winnaar is…
Iris van der Ros! Gefeliciteerd! 

Yay! Staycation time! Jij kunt nú een overnachting voor twee personen in het nieuwe Hotel de Jonker winnen! Om samen met jullie te vieren dat ik vandaag jarig ben (30!), heb ik twee hele leuke winacties voor jullie geregeld. Een daarvan is dat jij (als je wint) – samen met een plus one naar keuze – als een van de eerste mag slapen in het splinternieuwe boutique Hotel de Jonker!

Win een overnachting voor 2 in Hotel de Jonker

Begin augustus opent het allernieuwste hotel van Vondel Hotels: Hotel de Jonker, aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. Vondel Hotels – waarvan Arjen van den Hof eigenaar is – heeft een collectie van unieke boutique hotels, appartementen, restaurants en een bed & no breakfast (b&nb). Hotel de Jonker is de nieuwste aanwinst en zal in augustus pal tegenover dierentuin Artis haar deuren openen. En jij kunt er als een van de eerste gasten slapen! Wij mogen een hotelovernachting voor twee personen weggeven op een doordeweekse dag, ideaal voor een staycation in eigen land.

Hotel de Jonker

Hotel de Jonker heeft 15 luxe lofts: studio’s, Deluxe lofts én Executive lofts. De moderne kamers hebben allemaal een klassieke en stijlvolle look & feel. In het prachtige Amsterdamse pand zijn oude karakteristieke elementen zoals het trappenhuis, de schouwen en de slagerijtegels behouden gebleven. Alle kamers hebben een kitchenette en zijn geschikt voor twee tot maximaal vier personen. Om je een échte local te laten voelen, is er geen permanent personeel (de lofts worden wel dagelijks schoongemaakt hoor, no worries) en geen receptie. Zo check je in met een persoonlijke digitale sleutel, voelt het nóg meer thuis.

Win een overnachting voor 2 personen in het nieuwe Hotel de Jonker
Zo kun je winnen

Tag degene met wie jij een nachtje in Hotel de Jonker wil slapen onder dit bericht op Facebook en wie weet zijn jullie een van de eersten die in het splinternieuwe boutique Hotel de Jonker overnachten! Nóg meer kans maken? Ik vind het natuurlijk extra leuk als je CityStyleGuide ook volgt op Facebook en Instagram. Meedoen kan tot en met vrijdag 23 juni en de winnaar krijgt op zaterdag 24 juni bericht. Succes!

Side note: De winnaar kan vanaf half augustus in een van de kamers slapen, als Hotel de Jonker open is. De gewonnen prijs is alleen op basis van beschikbaarheid en weekenden zijn uitgesloten.

Vroegboekkorting

Wil je zeker zijn van een nacht in Hotel de Jonker of heb je niet gewonnen? Boek dan alvast jouw staycation mét korting. Speciaal voor de eerste boekers is er de code ‘earlybird’ voor 15{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} korting per kamer per nacht. Om van deze korting gebruik te maken, moet je direct via hoteldejonker.com boeken.

Waar: Plantage Middenlaan 40, Amsterdam
Open:  Begin augustus
Website: www.hoteldejonker.com

Beeld: Hotel de Jonker 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply