Jarig! Mijn big 30 vieren met winacties!

Jarig! Mijn big 30 vieren met winacties!

Update: deze winacties zijn afgelopen, meedoen kan niet meer.
De winnaar van het diner bij 5&33 is… Sharon Riga!
De winnaar van de overnachting bij Hotel de Jonker is… Iris van der Ros!

Hip hip hooray! Vandaag ben ik 30 geworden en ik vier mijn verjaardag graag een beetje met jullie. Want, wie jarig is trakteert. Omdat ik jullie – helaas – niet allemaal een stuk taart kan geven, heb ik nog iets veel leukers. Ik mag namelijk een hotelovernachting voor twee personen weggeven in het nieuwe boutique Hotel de Jonker én een driegangendiner in 5&33 voor twee personen! Winnen? Lees dan snel verder!

Jarig! Mijn big 30 vieren met winacties!
Win een hotelovernachting

Begin augustus opent het allernieuwste hotel van Vondel Hotels: Hotel de Jonker, aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. Vondel Hotels – waarvan Arjen van den Hof eigenaar is – heeft een collectie van unieke boutique hotels, appartementen, restaurants en een bed & no breakfast (b&nb). Hotel de Jonker is de nieuwste aanwinst en zal in augustus pal tegenover dierentuin Artis haar deuren openen. En jij kunt er als een van de eerste gasten slapen! Wij mogen een hotelovernachting voor twee personen weggeven op een doordeweekse dag, ideaal voor een staycation in eigen land. Hoe je deze fancy prijs wint? Dat lees je in dit artikel: win een overnachting voor 2 in Hotel de Jonker!

Jarig! Mijn big 30 vieren met winacties!
Win een driegangendiner

Liefhebbers van Italië – hállo wie niet – kunnen vanaf donderdag 15 juni bij 5&33 terecht voor het heerlijke Sicilian Summer menu. Chef Nadia Frisina komt uit Sicilië en weet als geen ander hoe ze je de Italiaanse keuken het best kan laten proeven. Het menu is zo samengesteld dat er voor ieder wat wils is en je watertandend aan tafel gaat. Met het Mediterraanse shared dining concept geniet je van veel vis en groenten, dé ingrediënten voor een perfect zomers diner. Voor entertainment kun je de hele avond door vanuit het restaurant of de bar kijken naar het gordijn waar diverse Italiaanse films op getoond worden. Wij mogen een diner voor twee weggeven bij 5&33, zodat jij het Sicilian Summer menu zelf kunt ervaren. Lucky you! Pssst.. bij elke gang krijg je natuurlijk een lekker wijntje én per persoon mogen jullie nog één extra drankje bestellen. Hoe je deze prijs wint? Dat lees je in dit artikel: Win het driegangenmenu Sicilian Summer voor 2! 

Ben je de winnaar van een van deze toffe prijzen? Dan vind ik het superleuk als je een foto op Instagram zet en @citystyleguide tagt. De hashtags zijn: #citytrippin en #citystyleguide.

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply