Winkel voor mannen: Goods!

Winkel voor mannen: Goods!

Kwaliteit en design staan centraal bij de mannenwinkel Goods. Deze shop vestigt zich in Kopenhagen aan de Østerbrogade, een fijne winkelstraat die vooral bekend is bij locals.

Bij Goods ben je aan het juiste adres voor accessoires, kleding en schoenen. Maar je shopt er ook underwear, sokken, zonnebrillen, mutsen én interieurartikelen. Alles van diverse merken, van Adidas en London Undercover tot Levi’s Vintage en Han Kjøbenhavn, en van de beste kwaliteit. Zoals ze zelf al zeggen: “At Goods we believe in the importance of good craftsmanship, innovative thinking and a fresh take on great classics.”

Winkel voor mannen: Goods!

Extra leuk: sinds het zomerseizoen zijn er nog meer (nieuwe) merken in de winkel te vinden. Stone Iland’s ‘Shadow Project’ lijn is een samenwerking tussen de creative director van Stone Island en het Acronym designteam van Errolson Hugh en Michaela Sachenbacher. Ook Incotex – Italiaans broekenspecialist – ligt vanaf nu in de winkel. Maar nog leuker: Captial Goods! Dit in-house label bestaat uit een uitgebreide Formal Sportswear-lijn: shorts, shirts, polo’s, noem maar op!

Winkel voor mannen: Goods!

Ga je binnenkort niet voor een stedentrip naar Kopenhagen? Bij Goods shop je ook online. Check de webshop voor de leukste items én de sale!

Waar: Østerbrogade 44, Kopenhagen
Website: www.goodscph.com

Beeld: Goods

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief