Winnaar Nikon Coolpix camera

Winnaar Nikon Coolpix camera
De winnaar van de Nikon Coolpix camera is……*tromgeroffel*
Vorige week kon je de review van de Nikon Coolpix S7000 lezen én kon je meedoen aan de winactie. Bedankt voor alle reacties op Facebook, Instagram, via de mail en op de website!

Tadaaaa! Sophie Bisschops is de gelukkige en krijgt deze roze Nikon camera opgestuurd. Sophie, mail je zo snel mogelijk je gegevens naar kim@citystyleguide.nl? Veel plezier met de camera en we zien natuurlijk graag je eerste vakantiefoto op social media verschijnen. Enjoy!

Niet gewonnen? Stay tuned, want er komen uiteraard nog meer reisgerelateerde winacties aan!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief