Van Wonderen Stroopwafels opent binnenkort

Van Wonderen Stroopwafels opent binnenkort

Stroopwafel fans opgelet! Binnenkort opent aan de Kalverstraat in Amsterdam Van Wonderen Stroopwafels. Niks geen saaie varianten, maar stroopwafels met de meest bijzondere toppings.

Van Wonderen Stroopwafels

Deze spiksplinternieuwe winkel verkoopt straks allerlei smaakcombinaties. Denk aan salted caramel, M&M, chocolade, Oreo en pistache. Maar ook met de Nederlandse kletskoppen worden de stroopwafels versierd. Loopt het water je al in de mond? De smaken zullen regelmatig wisselen en uitgebreid worden, yum!

Van Wonderen Stroopwafels opent binnenkort

Wij kunnen niet wachten om de stroopwafels te proeven! Toch moeten we nog eventjes geduld hebben en het eerst nog even met de foto’s doen. Maar de winkel zal heel snel openen, de exacte openingsdatum wordt op hun Facebookpagina bekendgemaakt.

Van Wonderen Stroopwafels opent binnenkort

Waar: Kalverstraat 190, Amsterdam
Website: www.vanwonderenstroopwafels.nl

Als je toch naar Van Wonderen Stroopwafels gaat, plan er dan gelijk een weekendje Amsterdam voor. Er zijn zoveel leuke hotspots om te eten, drinken en winkelen! Hier vind je een tijdsplanning voor een weekendje Amsterdam. Enjoy! 

Beeld: Van Wonderen Stroopwafels

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply