Yoghurt Barn

Please select a featured image for your post

Yoghurt Barn

Biologisch, dat is waar Yoghurt Barn voor staat. Naast de lekkere yoghurt, die binnen 48 uur na het melken van de koe in jouw Weck-potje (van gerecycled glas) zit, kun je er ook terecht voor een fijn kopje koffie of een biologisch sapje.

Yoghurt Barn

Je stelt bij Yoghurt Barn je eigen yoghurt samen met toppings van verse fruitsoorten, muesli, noten en andere superfoods. Even geen inspiratie? Er zijn genoeg samengestelde specials waar je uit kunt kiezen. Uitgebreid brunchen en high tea-en doe je er ook; met oerbrood, verse smoothies, yoghurt specials, fruit, verse thee en een frozen yoghurt als dessert.

Plof neer op een van de banken op de begane grond, zoek boven een gezellig plekje of vertoef in de knusse kelder. Voor degenen met haast, zijn er To-Go bekers. Biologisch afbreekbaar, uiteraard. De bekers voor warme dranken hebben een buitenkant van afbreekbaar karton en een binnenkant van bioplastic. Cheers!

Yoghurt Barn

Zeker zijn van een zitplaats? Reserveer dan een plekje in de Barn: www.yoghurtbarn.com.
Yoghurt Barn Amsterdam, 1 e vd Helststraat 80.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief